dimarts, 27 d’abril del 2010

Conclusions

Valoro molt positivament la realització de la webquest, la informació facilitada i els links corresponents són molt útils per a la pràctica diària, la seva estructura i claredat en l’exposició ha facilitat el procés d’aprenentatge.. La realització dels post cada dos dies sobre recursos diferents ha facilitat el coneixement i l’aprenentatge d’aquests recursos i la recerca i utilització dels mateixos.

He descobert que soc capaç de crear un bloc i participa activament, fins ara només havia fet comentaris en algun que m’interessava. També he comprovat la gran potencialitat que té pel món de l’educació, malgrat ja ho intuïa, ara ho he pogut experimentar i així la seva aplicació serà més fàcil i segur que ara ho aplico amb més seguretat.

Els meus coneixements sobre temes digitals no són d’allò més amplis i amb aquesta webquest m’he adonat que tot es posar-s’hi, en algun moment he tingut alguna dificultat però sense importància i ho he hagut de solucionar perque tenia la necessitat de fer-ho.

M’he sentit molt a gust treballant amb les companyes i hem format un bon equip que s’ha traduït en una bona feina. Penso que amb el recull d’activitats, recursos i exemples hem aconseguit un bon material per aplicar a la tutoria de 4t d’ESO però també a altres accions formatives fora de l’ensenyament reglat, ja que són temàtiques transversals, i així optimitzem els esforços esmerçats.

1 comentari:

  1. Tens raó, Lídia, des de la tutoria es poden tractar temes de salut, de societat, de religió, de política,... Aquest fet permet que hi hagi un ventall molt ampli de recursos digitals d'altres àmbits que es poden treballar des de l'aula de tutoria; una sort, no?

    També, per a mi, Roser i Lídia, ha estat un plaer treballar amb vosaltres!!!

    Ben cordialment,
    Marta

    ResponElimina